Uncategorized

Få mer tid i stallet

Oh vad vi saknar våra tävlingar nu. Men vi håller ut och spenderar massor av tid i stallet med våra underbara hästar. Att få rida eller ta hand om hästarna och allt runtikring är verkligen så bra för mitt välbefinnande. Det är lugnande och alla bekymmer glöms bort.

Det är viktigt att ta tid till det man gillar att göra. För oss hästälskare innebär det mycket tid i stallet. Detta kan ju vara mer eller mindre konfliktkrävande beroende på om man har familj eller inte. Att få ihop tiden med barn kan vara svårt och vill man då även spendera tid i stallet blir det ännu svårare att få de där timmarna på dygnet att räcka till.

Vad vi har gjort för att hitta en del av lösningen på detta problem är att vi har ordnat hemstädning kungsholmen där vi bor. Det ger oss mycket extra tid att göra annat vi vill och behöver ordna. I slutändan får vi mer tid till barnen och mer tid till våra egna intressen eller hobbys. Så jag kan verkligen rekommendera att ta in hemstädning om man har möjlighet för att frigöra tid till annat.