Häst

Tar en paus

Efter två fantastiska somrar har vi tagit beslut om att inte arrangera Varberg Summer Horse Show 2017.

Vi vill samtidigt passa på att tacka alla som på ett eller annat sätt varit delaktiga och kämpat för att bygga upp tävlingarna i Varberg till något utöver det vanliga.

Vårt beslut grundar sig på att vi helt enkelt inte har den kraft och tid som krävs för att återigen bygga upp en av Sveriges och kanske Nordens finaste utomhustävlingar. En tävling som också blivit en av Sveriges största internationella hästhoppningstävlingar.

Att bygga upp och riva en tävlingsplats av detta slag år efter år är tidskrävande och mycket kostsamt. Vi är dessutom beroende av ideella krafter i en sommarperiod då många behöver vara lediga, njuta av sommaren och ladda batterierna inför ordinarie arbeten och skolor.

Vi stänger inga dörrar inför framtiden, men just nu känns det här som rätt beslut.

Vi vill tidigt meddela alla berörda vårt gemensamma beslut och tacka för de två fantastiska somrar vi haft med Varberg Summer Horse Show. STORT TACK till Varbergs Ridklubb, alla sponsorer, funktionärer, ryttare, utställare, leverantörer och alla andra som på ett eller annat sätt varit delaktiga i den här satsningen. Ni är och har varit helt fantastiska!

1 reaktion på ”Tar en paus

Kommentarer är stängda.