Häst

Ni gör det möjligt

Ett stort tack till alla våra fantastiska funktionärer! Elva dagars hästtävlingar är till ända och utan alla er hade det inte varit möjligt att ordna en av ”de absolut bästa tävlingar vi har i Sverige”. För precis så beskrev Peder Fredricson, vinnaren i VW Grand Prix i samarbete med Länsförsäkringar, Varberg Summer Horse Show, i segerintervjun efter klassen. Och bättre betyg går ju knappast att få.
Ni har alla varit med och skapat det här arrangemanget, som uppskattas av såväl ryttare som publik,  och ni ska alla ha ett jättestort tack! Tack för engagemang före, under och efter. Vi vill också tacka Svenska Ridsportförbundet, FEI, Varbergs Kommun, alla våra samarbetspartners, föreningar, organisationer och sponsorer som gjort vår tävling möjlig. Ni är alla guld värda!

Årets tävling är över, Peder och hans OS-kollegor är på väg till RIO och vi har använt veckan till att återställa vår fina arena till ett vanligt idrottsområde igen. Men redan nu börjar vi nedräkning till VSHS 2017! Vi ses då – och fram till dess passar vi på att heja fram våra OS-ekipage i RIO.